Slagerij Ankersmit stapt over op WOO

Slagerij Ankersmit stapt over op WOO

Na een aantal jaren succesvol met het CMSimple-cms met daarbij de Wellrad webshop te hebben gewerkt werd het anno 2017 toch noodzakelijk voor Slagerij Ankersmit te Well om de volgende stap te zetten naar een professionele webshop om hun keur aan barbecue-schotels, partypan-, gourmet- en wok-menu’s te presenteren aan hun trouwe cliëntele die tot ver uit de regio komt.
Slagerij Ankersmit is een volambachtelijk bedrijf, compleet met eigen slachterij, uitsnijderij, worstmakerij en winkel. Al hun rundvlees komt altijd van geselecteerde afmesters in de buurt, dus vlees direct van de boerderij via de eigen slachterij naar de winkel.

WOO-commerce, Storefront en Proshop
De nieuwe website maakt gebruik van de e-commerce oplossing WOO-Commerce, een plugin voor WordPress waarbij je producten kunt opvoeren in een webshop zodat klanten op een gemakkelijke manier, rustig vanuit de luie stoel, een bestelling kunnen plaatsen waar en waneer hen dat uitkomt.
Het bekende WOO Storefront-thema werd voorzien van een kind thema, Proshop zodat in een handomdraai de gewenste look-n-feel werd bereikt die Monique van Slagerij Ankersmit voor ogen stond.
Neem eens kijkje op hun website, zeker als u een barbecue plant want de prijs/kwaliteit verhouding van hun schotels en menu’s zijn ongeevenaard!

Reacties zijn gesloten.