Sllew gaat website alphabewind.nl beheren

Sllew gaat website alphabewind.nl beheren

Vanaf medio maart 2013 heeft het bewindvoerderskantoor AlphaBewind te Venray het beheer van haar website in handen gelegd van Sllew Design.

Het beheer zal het zogenaamde back-end van de site betreffen o.a.  aanpassingen in het navigatie-menu, optimalisatie van de pagina’s voor zoekmachines en installatie van [tooltip title=”” content=”Een plug-in (ook wel invoegtoepassing) is een aanvulling op een computerprogramma. Plug-ins worden over het algemeen gemaakt om een programma uit te breiden of meer mogelijkheden te geven. Een plug-in heeft de host-applicatie nodig om te kunnen werken en kan niet standalone draaien. Bron: Wikipedia” type=”classic” ]plugins[/tooltip]. De website heeft als [tooltip title=”” content=”Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudbeheersysteem). Bron: Wikipedia” type=”classic” ]CMS[/tooltip] Concrete5: een snel groeien en beloftevol platform voor het bouwen van websites.

“Apha Bewind helpt al sinds 1998 mensen met bewindvoering, mentorschap en curatele. Wij focussen op bewindvoering en door onze jarenlange ervaring creëren wij snel een stabiele basis voor een gezond financieel huishouden”.

Reacties zijn gesloten.